Imię i nazwisko ukaranej postaci: Joe Forrex
Administrator/moduł nadający karę: Brak, (Skarga zakończona banem)
Powód kary: /qs podczas naprawiania, /q - nieporozumienie
Wyjaśnienie wraz z dowodami:
http://h-rp.pl/thread-32599.html?highlight=Joe+Forrex -- to link na gdzie byla na mnie skarga.
Witam, wczoraj michux napisal na mnie skargę jak naprawiałem mu auto oskarzył mnie za /qs. A więc teraz ja przedstawiam swoja wersje. Gdy stałem na stacji zajechał do mnie jakis pan i poprosił o naprawę auta, a wiec zacząłem naprawiać (w tym czasie miałem spore lagi). W czasie 60 sek. wszystko sie zatrzymało(lag), sek. nie leciały a gdy coś pisałem to nie pomagało, a wiec nic oprócz /qs mi nie zostało. Gdy ponownie wszedłem na serwer to ten pan któremu naprawiałem wóz chciał odemnie zwrotu pieniędzy powiedziałem ze nie mam kasy, a on odjechał nie pozostawiając na siebie namiarów. Po czasie 20min zauważyłem skargę na moją postać gdy chciałem tam napisać wyjaśnienie post był już zamknięty... Teraz jestem godny oddać te 300$ ponieważ, ten pan nawet nie dał mi szansy...Miałem juz takie przypadki i zawsze dało sie je jakoś wyjaśnić, oddawałem pieniądze pokrzywdzonemu.
W danym linku można również zobaczyć 2 post oskarżający moją postać. Tamte zdarzenie to juz przeszłość (było to 2miesiące temu) dostałem za to porządna karę (link:http://img96.imageshack.us/img96/7580/qaaaaaaaaa.png)
Proszę w takim razie o unBana, jeszcze raz przepraszam.

[Uznany] [BAN] Joe Forrex
Rozpoczęty przez Kokser, 01/03/2010 21:12
11 odpowiedzi w tym temacie
— 0
01/03/2010 - 21:12
— 0
01/03/2010 - 21:18
Bardzo duża kara, AJ na 30 minut. Śmieszny jesteś.
Block się za to należy, albo Ban.

— 0
01/03/2010 - 22:08
Ja nie wybierałem kary.. Poniosłem ja czemu mam 2 razy za to ponosić konsekwencje... Mógł dać mi 600min a nie 30 nie zależało to odemnie, swoje odsiedziałem w AJ'ocie...
— 0
01/03/2010 - 22:37
Ja nie wybierałem kary.. Poniosłem ja czemu mam 2 razy za to ponosić konsekwencje... Mógł dać mi 600min a nie 30 nie zależało to odemnie, swoje odsiedziałem w AJ'ocie...
Otóż, nie mógł. 30 min AJ max / GameMaster.
Teraz rozumiesz? Gdyby miał /block, dawno byś miał blocka.
Nie płacz, i graj na nowej postaci.
— 0
02/03/2010 - 07:03
Otóż, nie mógł. 30 min AJ max / GameMaster.
Teraz rozumiesz? Gdyby miał /block, dawno byś miał blocka.
Nie płacz, i graj na nowej postaci.
Trudno grac na nowej postaci jak tą już tak rozwinąłem..
Prosze o odpowiedz Administratora
— 0
02/03/2010 - 18:21
Według mnie gracz ma słaby internet pewnie radiowy sądząc po /qs. Na pewno z byle powodu gracz nie daje /qs tylko gdy ma pink. Więc gracz który dał mu BANA zrobił to nie sprawiedliwie. Jeżeli chodzi mu o te pieniądze za na prawe te 200$ gracz powinien mu oddać a nie od razu bany ido.Dajcie mu jeszcze 1 szanse.
— 0
02/03/2010 - 18:30
Dajcie mu jeszcze 1 szanse.
Ostatnie słowa na to liczę ze Administracja da mi Pierwszą i ostatnią szansę...
— 54
02/03/2010 - 18:57
Ja też jestem za tym zeby dać mu szansę każdy nie jest doskonały. Ten kolega [Soldier77] chce go tylko "ubić" ponieważ to on go oskarża. Niech tu administrator podejmnie decyzję.
— 1737
02/03/2010 - 19:08
Kokser (forex) to dobry gracz, miło się z nim gra w RC i wiem jaki on jest, nie raz ma duże pingi i w szpitalu zdarza mu się dać /qs ... Powinien dostać ostatnią szanse

— 425
03/03/2010 - 13:50
Joe Forrex to mój prywatny mechanik tak jak by ;d. Nie no Forrex to dobry gracz. Dajcie mu drugą szansę.
— 7
03/03/2010 - 17:18
To mój kumpel OOC dobrze się z nim odgrywa akcje. Czasami ma duże lagi. Ale każdemu się należy jeszcze jedna szansa, a nigdy wcześniej nie wykorzystywał takiej szansy. Niech bedzie to jego pierwsza i ostatnia szansa.
— 0
06/03/2010 - 10:54
(( ODŚWIEŻAM, BO CHYBA O MNIE ZAPOMIELIŚCIE
))

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych