Skocz do zawartości

  • Zaloguj korzystając z Facebooka      Logowanie »   
  • Rejestracja »
  • Co nowego?

net4game

Największy polski serwer RolePlay w GTA: San Andreas Multiplayer

Zdjęcie

Passat B5 2.5 TDI 2000 r.

problem centralnym zamkiem

  • Please log in to reply
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 maker

maker

    HayeMaker

  • Gracz
  • 342 postów

Napisano 11/01/2013 - 23:55

Witajcie drodzy użytkownicy, piszę w sprawie mojego VW Passat B5 2.5 TDI z 2000 roku. Otóż mam problem, związany z centralnym zamkiem, mianowicie chodzi o to, że w pilocie wyczerpały mi się baterie, więc poszedłem do sklepu, oraz te stare wziąłem na wzór, zakupiłem, zmieniłem, złożyłem i dupcia blada ! pilot przestał działać(tak dobrze włożyłem baterie ;d) nie wiem co mam zrobić, ponieważ nie mogę w ogóle otworzyć i zamknąć samochodu pilotem.Na szczęście zostawiłem otwarte drzwi, więc mogę się do niego dostać. Przy otwieraniu drzwi włącza się alarm, który po minucie się wyłącza, proszę Was bardzo o pomoc.




--------------------------------------------------------
PS. Jeśłi nie macie pojęcia na ten temat, to morda w kubeł.

Użytkownik maker edytował ten post 11/01/2013 - 23:59

  • 0

#2 Bad Man

Bad Man

    Gram od 25/01/2010 ! |Data w Profilu zbugowana|!!

  • Gracz
  • 1312 postów

Napisano 12/01/2013 - 00:08

Może to coś z instalacją, wątpie by ktoś ci tu pomógł a masz tak że odpalasz go to ci się światła same zapalają, lub nagrzewa się kluczyk w stacyjce?

Użytkownik Bad Man edytował ten post 12/01/2013 - 00:09

  • 0

#3 Elenor

Elenor

    Świeżak

  • Gracz
  • 663 postów

Napisano 12/01/2013 - 00:08

Mejker ma tym forum nie masz co szukać. Brat ma be piątke 2.0 tdi ale z 98 chyba. Napisz mi na gg podyskutujemy. To samo w mondku mk3 z 01' miałem. 35670382
  • 0

#4 maker

maker

    HayeMaker

  • Gracz
  • 342 postów

Napisano 12/01/2013 - 00:11

Może to coś z instalacją, wątpie by ktoś ci tu pomógł a masz tak że odpalasz go to ci się światła same zapalają, lub nagrzewa się kluczyk w stacyjce?

Nie, z instalacją jest wszystko w porządku, jak na razie... wszystko działa, wsadzam kluczyk do stacyjki, przekręcam, odpalam i śmiga pięknie, ale jak wyciągne kluczyk to załącza się alarm, nie wiem o co b xd :)
  • 0

#5 LOLITA

LOLITA

    Świeżak

  • Gracz
  • 181 postów

Napisano 17/01/2013 - 13:56

Sprawdź czy baterie na pewno są takie same, być może za małe albo za duże napięcie w nich jest. :)
  • 0





Tematy o podobnych tagach: problem, centralnym, zamkiem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych